![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kak opredelqte jivota si... Pod zaciklil na4in na jivot razbiram neprekusnato da pravite edno i su6to, bez dori da znaete za6to - kato roboti. Prosto da zaciklqte v ejednevieto si, bez da se zamislqte za6to go pravq, kakuv e smisulut, za6to izob6to jiveq...
P.S.: Moje da dobavqte i po nqkoi komentar mejdu drugoto... Този коментар е бил редактиран от Peter на Dec 16 2003, 01:23 PM |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ogledaite se kakvo stava okolo vas po dqvolite! Ne vijdate li? Stotici hilqdi hora umirat vseki den ot glad, milioni jiveqt po bordeite na golemite gradove v tursene na me4tanoto 6tastie i pari za hlqb. Kak moje 6% ot naselenieto na Zemqta da pritejava dve treti ot blagata. Tova spravedlivost li se nari4a?
Tova ne vi li interesuva? Tolkova egoisti4ni i koravosurde4ni li sa stanali horata... Ne iskate li da promenite ne6to? Subudete se! Za6to produljavate da vodite tozi zaciklil na4in na jivot i da se primirqvate s deistvitelnostta? Vsi4ko zavisi ot nas, ako nie ne promenim sveta, nikoi nqma da go napravi vmesto nas. Ne mi kazvaite, 4e tova ne vi zasqga, nali jiveem na tazi planeta. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 06:41 PM |