![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://maddox.xmission.com/
![]() Филмчето съсдържа необорими доказателства. Ебати! Как може правителствата да правят такива неща на хората!?!?!? Къде отиде свободата? Нали ги избираме уж за да ни служат? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Гхахахгхахгахахха!
Допреди месеци и вкъщи историята с хладилника беше такава. И все пак при правене на кораби нещата не опират само до това кое е по-по >, нали? Ти с теслата хубаво разбиваш леда в камерата, но ми е любопитно айсберг, от който едва 1/10 се вижда над водата, можеш ли с таз тесла разби? Добре, конспирация е, ама може ли някой да ми даде смислен орговор чия и защо? Там пише на правителството - на кое? Американското ли? Той корабът е английски. А и оцелелите не са само две лица, които да твърдят, че са били прекалено малки, за да помнят. Кой може да застави оцелелите да разправят историята с айсберга, ако не е вярна. А и какво? Корабът като е на дъното не е ли изследван? Сигурна съм, че ще се намери пробойна. Пък и тогава какво е потопило кораба? Ъ? ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^^Момчето си го е написало, евреите са виновни!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:31 PM |