![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Interesno mi e kak opredelqte jivota si... Pod zaciklil na4in na jivot razbiram neprekusnato da pravite edno i su6to, bez dori da znaete za6to - kato roboti. Prosto da zaciklqte v ejednevieto si, bez da se zamislqte za6to go pravq, kakuv e smisulut, za6to izob6to jiveq...
P.S.: Moje da dobavqte i po nqkoi komentar mejdu drugoto... Този коментар е бил редактиран от Peter на Dec 16 2003, 01:23 PM |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
май маи е доста зациклил моя живот
както казах в една др. тема.... живея в един измислен свят... живея за да се мъча .... всеки ден 1 и също .. в секи ден еднакво .. и кфо опитваш се да го промениш .. 1-2 различни дена .. и после те се повтарят.. и си идва стария циклежжжжж ... и е нужен един рестарт ... едно клеар хистори ... .ама не може ... щот ... работа е малко по сложна от колко си мислим ... да да да .... живота е смисълът ... ама не ... живота е нещо което .. ми се случва ... ама не знам дали за добро или лошо ?????? Мария беше казала в някаква тема ... Смърта е начало на нещо ново! ... да точно така ... смърта е хаос .... след смърта настъпва хаос.... а пък представа на дребните хора .. е че света е произлязал от хаоса .. . и ето пак на ... циклеж ... смърт -> живот .... и да и да и да .. нека седим на едно място .... и кажем ... "Oh Please God Help Me!" .. .е да ама не ... няма го този ГОД .. дет ше ни хелпнме ... ако ние не се хелпнеме сами .. няма кои ... ама сажелявам най много че вече и аз не мога да си помогна сам ... П.С. може би има смисал в думите ми .. а мобе би не ... ама не знам ВИЕ ми кажете....... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th September 2025 - 06:38 PM |