![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Слава. Така...място,където живея няма смисъл да казвам ,защото все още аз самия не го зная. Слушам предимно блек -държа да отбележа....не боргир ,кредъл и подобни ,а black...също така pagan и фолк,малко дуум(наистина скромно),малко ембиънт и индъстриъл,малко траш ,малко дет ..предимно брутъл дет и малко нео-фолк .Групи няма да пиша.Не съм фен на готици,емота,хевита,неота,скейтъри и подобни елементи.Особено много не съм фен на "Сейтън"-ите .Обичам природата ,обичам да пия,обичам да чета и куп други адски банални неща казвани милиони пъти ,които ще ви спестя.Толкова от мен.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Слава. Така...място,където живея няма смисъл да казвам ,защото все още аз самия не го зная. Слушам предимно блек -държа да отбележа....не боргир ,кредъл и подобни ,а black...също така pagan и фолк,малко дуум(наистина скромно),малко ембиънт и индъстриъл,малко траш ,малко дет ..предимно брутъл дет и малко нео-фолк .Групи няма да пиша.Не съм фен на готици,емота,хевита,неота,скейтъри и подобни елементи.Особено много не съм фен на "Сейтън"-ите .Обичам природата ,обичам да пия,обичам да чета и куп други адски банални неща казвани милиони пъти ,които ще ви спестя.Толкова от мен. казваш, че не си фен на неота, а пък казваш и че слушаш нео-фолк. нещо си противоречиш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
казваш, че не си фен на неота, а пък казваш и че слушаш нео-фолк. нещо си противоречиш. Пхахаха, обмислям това да си го сложа в подписа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Направи си услуга....слушай музика, интересувай се от нея, ама много!! Не спирай да слушаш и да се интересуваш... И след известно време ще спреш да пишеш глупости . Мда, наистина много слушане на музика ще трябва да падне...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:12 PM |