![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Сгебцах го от друг форум и ми се стори забавно! Хайде, ако ви се занимава това са правилата:
1. Заредете всички налични мр3-та(от компа) в winamp-а на режим "shuffle" 2. Натискайте [Forward] (>>) за всеки следващ въпрос 3. Използвайте песента която се падне като отговор на въпроса, дори и да няма смисъл! И сложете по някое коментарче за по-забавно! 4. И без шмекерии ! Въпроси: 1.Как се чувстваш, днес? 2.Далече ли ще стигнеш в живота? 3.Как те възприемат приятелите? 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? 5.Историята на живота ти? 6.Как е/ беше в гимназията? 7.Как ще се развиеш в живота? 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? 9.Какви са ти плановете за weekend-а? 10.Опиши баба си и дядо ти? 11.Как ти върви живота? 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? 13.Как те възприема света? 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? 15.Как мога да се направя щастлив? 16.Какво трябва да направиш с живота си? 17.На коя песен ще направиш стриптийз? 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? 19.Какво мисли майка ти за теб? 20.Коя е най-съкровената ти тайна? 21.Коя е песента на смъртния ти враг? 22.Каква е същността ти? 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
1.Как се чувстваш, днес? Аналгин - Тя... Беше Ангел
И още съм ![]() 2.Далече ли ще стигнеш в живота? Metallica - Devil's Dance Ако танцувам с дявола... може и да стигнем до някъде ![]() 3.Как те възприемат приятелите? Motorhead - Born To Raise Hell Е, чак пък ад... 4.Любимата песен на най-добрия ти приятел? Morgul - Adoration Of The Profane Хич не му е любима песента, но в заглавието има нещо вярно. 5.Историята на живота ти? Angel Dust - Addicted To Serenity Абсолютно. 6.Как е/ беше в гимназията? Madder Mortem - Head On pillow Странно попадение. Все на възглавницата си учех, верно. 7.Как ще се развиеш в живота? Iron Maiden - The Apparition Мда... появявам се от време на време. 8.Кое най-хубавото в приятелите ти? Tina Turner - The Best (karaoke version) Даа, обичам да ходим на караоке и да тровим живота на присъстващите ![]() 9.Какви са ти плановете за weekend-а? Stratovarius - 030366 Май ще решавам задачи. 10.Опиши баба си и дядо ти? Bon Jovi - Let It Rock Редовно мятаме глави с тях под звуците на някой хеви метъл ![]() 11.Как ти върви живота? Kiss - Reason To Live Намирам си причини да го бутам. 12.Коя песен ще свири на погребението ти ? Cock And Ball Torture - Whoredom Sonata Не искам да коментирам просто ![]() ![]() 13.Как те възприема света? Aerosmith - Dude Знаех си, че съм пич ![]() 14.Какво наистина мислят за теб приятелите? Foreigner - Waiting For A Girl Like You Оле, ма те ме чакат. Още утре ще ги посетя един по един да им кажа, че съм тук, стига са чакали. 15.Как мога да се направя щастлив? Smokie - Who The Fuck Is Alice Ако някой ми каже коя, по ангелите е тази, ще съм наистина най-щастливият човек на света. 16.Какво трябва да направиш с живота си? Bon Jovi - Blaze Of Glory Не съм чак такава егоцентричка... май. 17.На коя песен ще направиш стриптийз? Maria Callas - L'Amour Est Un Oiseau Даа, стриптийз на опера... интересно звучи. 18.Ако мъж в микробус ти предложи бонбонче , какво ще направиш? Warlock - Kiss Of Death Ще го целуна и ще умре? 19.Какво мисли майка ти за теб? Apache - A Girl With Many Boys Наистина мисли, че е трябвало да се родя индианка, за това, че повече се разбирам с момчета вече не ми мърмори. 20.Коя е най-съкровената ти тайна? Cathedral - Fountain Of Innocence Ау, вече всички знаят - от мен блика такава невинност ![]() 21.Коя е песента на смъртния ти враг? Garbage - I'm Only Happy When it Rains Нямам смъртен враг още, но... нека го вали... градушка ![]() 22.Каква е същността ти? Doro - Even Angels Cry ...и то честичко. 23.Коя песен ще свири на сватбата ти? My Dying Bride - God Is Alone Мда... предложи ми брак и той, но не се съгласих, много стар... ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 09:50 AM |