![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
http://www.groovemanifesto.net/forum/viewt...topic.php?t=160
http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=&Boar...=5&o=&fpart=all ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Ок, вече за последен път
![]() Така вече съм забравил какво съм писал по форумите, за това ако си противореча за нещо моля да ме извините. Та така само едно нещо извън темата. Да наистина съм пропускал часовете по български ![]() Айде. То вече всичко се изприказва ама ... Дизайна наистина не е много готин, ама това е само началото все пак сайта ни съществува от 2 декември, а и не съм го крал(аз по професия съм си webmaster и web дизайнер). И сега най-наболялата тема - статиите. Само за пример ви давам free.techno-link.com. Там потребителите качват програми музика и т.н. Трябва ли програмите да са авторски и трябва ли администраторите на free.techno-link.com да търсят на ляво и на дясно програмисити, да гледат сорсове, и да четът лицензи? metalbg.com е на същия принцип, само че с една разлика: ако автора пише до вебмастер и докаже, че статията е негова веднага бива изтрита, или се отбелязва името му или нещо такова (каквото той си пожелае.) Тук сте човъркали по насочеността на сайта. Да верно е, че се отидохме прекалено много към нео метъл. Аз лично не мога да го понасям, но няма какво да няправя. Сайта ни е изграден в/у главите на потребителите, а те са неовци (не знам защо). Та като цяло. Аз не съм искал да се караме със всички, но не припирам да сте ми големи приятели. Вече последно ![]() Защо със Автора и МетълФист нямам никакви проблеми, даже ми разрешиха да ползвам техни новини и статии? Е ето защо: всичките псевдо-металист-чатъри изведнъж станаха големи интелектоалци на по 16 години. Там дето има сериозни хора няма проблеми. Ами баси статиите, кат е твоя - ще я махна, кво си са разбучал на 5 форума? За кво си вкарваш виртуални интриги в живота? Ами ей за това няма да влизам в чата. Да не сам бавен! Обичам ви! Ако има още ще влизам на този форум. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:33 AM |