![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-December 03 Потребител N: 351 ![]() |
Та значи от известно време комерсиално стана обратното на ундърграунд (само като думи имам предвид).
Първо два неща: Ако една група наистина е добра защо не подпише с някоя звукозаписна компания. Щом една група е подписала със звукозаписна компания и продава сопаля копия от албума си това значи ли че тя не е добра. Обяснения: Така из селата много често можете да забележите некви гърбави рокери дето не си мият коста да казват, че слушат култовата група "е няма да казвам имена" и тя е много добра и не е комерсиална. А пр Линкин Парк са много комерсиални и не стават. 100% нищо не сте разбрали (аз така пиша по принцип), но ще пиша обеснения. П.П. Пиша го на този форум щото има повече не-нео-метъли. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
aide sega .... iska6 da mi kaje6 4e oniq derq6tite se goweda ... dimek detajiite prawqt razli4ni ne6ta .... are
twa we4e bne6e posledno pisna mi sa zanimawam ako iska6 otgowarqi ..... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 03:58 AM |