![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
MARILYN MANSON и TYPE O NEGATIVE ще изнесат съвместно шоу на стадион "Академик" в София на 4-ти юли. Организатори на събитието са Sofia Music Enterprises. Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба на 26-ти април, на специална цена от 20 лв (за първите 1000 броя) в билетния център на НДК и в мрежата на TicketPro. След изчерпване на количеството на промоционалните билети, цената ще варира от 30 до 50 лв.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
О боже о боже о боже!!!!!!!!!!!!!!
Точно преди изпитите ми ли ?!?!?!?!? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Има я. Вметнах я в тази за Suicidal, щото ме боли кура за Ill Nino.
О боже о боже о боже!!!!!!!!!!!!!! Точно преди изпитите ми ли ?!?!?!?!? Споко, няма никакъв негативен ефект върху изпитите. Аз така гледах Sabbath. Само да те пуснат родителите, нали... Иначе за Type O Negative се радвам много. Ще гледаме на живо една много велика бадна! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:48 AM |