![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
кефите ли се как се обличат или гримират?
мен лично ме кефят Боргир ... на концертите ... някфи зверове с шипове.... и всичките му там екстри ... корпс пеинт гримове .. и вие кво мислите за този външен вид |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Погото верно е 100 пъти по-яко от обикновеното куфеене. Особено ако вътре няма пияни метъли или скинари. Ама тря се отбележи, че hardcore & punk погото е по-яко. Иначе според мен е адски глупаво да се прави пого на блек или хеви метъл... разбирам да е някъв здрав траш (Slayer), но не и на Helloween (Blind Guardian, Ancient etc...). BTW, днеска ще има пого!!! И на 27-ми и на 3-ти (на 3-ти ще е касапско)
Айде и малко по темата: Никога не съм харесвал грима на блек метълите... Разбирам да си носят черни панталони и няква там тениска и да бичат яко и тва е. Но corpse paint грима е прекален... детски е. Никога не съм харесвал облеклото на Manowar - ебати гейското ми идва! Някви кожени елеци на голо да им са гледат мускулите... тотален shit. Peter го каза: Ако ще и по гащи да излезнат не ми пука, важното е да свирят!!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 03:35 PM |