![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хайде да видим сега .......
Кой какво очаква.... и кой какво получи! ... Казвайте мнения..... Аз лично за сега още нямам впечатления ...което ме плаши малко ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз моето временно мнение си го казах в темата "Случайни глупости" и преди да оплюя отново толкова любима група ще изчакам да мина поне осмото слушане на албума. Истината е, че далеч не получих това, което очаквах...
![]() Да и при мен се изтегли - вече слушам осмото парче. Само че се моля това да е някаква шега. Това просто НЕ МОЖЕ да е новият Kamelot. Не бива. Ужас, голяма скука. Това се очертава да е най-голямото ми разочарование за тази година. В момента съм се смръзнал тука и се моля на второ слушане да ми хареса албумът. Или на трето, или на четвърто... Просто седя с отворена уста и не мога да повярвам, че така дългоочакваният от мен албум е отегчителен до смърт. ОТЕГЧИТЕЛЕН! Първите две парчета просто мажат. Размазват. И след това какво?!? Едно голямо нищо... Дано повредата да е в мен и просто да трябва да го изслушам още няколко пъти преди да ми допадне, защото по дяволите иначе...
Това е някакъв лош сън. Всеки момент ще се събудя... Нали? Едит: Уф, добре. След второто слушане мнението ми за албума леко се покачи. Има нещо безбожно красиво в "Ghost Opera" и това са чудесните оркестрации, в доста от песните черпещи вдъхновение обилно от изяществото на изтока. Още много слушане ще пада обаче преди да излезна с някакво завършено мнение. Casey Grillo ме разочарова немалко на места с доста безидейното си свирене (особено в "The Human Stain"), но хайде да спра с писането засега. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:34 PM |