![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хайде да видим сега .......
Кой какво очаква.... и кой какво получи! ... Казвайте мнения..... Аз лично за сега още нямам впечатления ...което ме плаши малко ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
Според мен албумът е много добър, както и предишните. Електронните ефекти са изненада и не съм сигурна приятна или не. Набързо преслушах албума и мисля, че е нещо средно между Karma и The black halo. Аз лично харесвам имено тази група, защото всяка песен ме докосва, както с текста, така и с музиката. Като чух за първи път March of Mephisto не бях очарована дори си помислих егати ужаса. Но след като слушах целия албум тя както и всички други песни намериха място в сърцето ми. Определено албумът Karma ме грабна с раз, но според мен красотата е че при Kamelot определено има запомнящи се песни, НО без останалите песни в албумите, които се допълват и обогатяват взаимно нямаше толкова да ги харесвам.
-------------------- "If happiness is water,
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:11 AM |