![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хайде да видим сега .......
Кой какво очаква.... и кой какво получи! ... Казвайте мнения..... Аз лично за сега още нямам впечатления ...което ме плаши малко ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абе слушам тая песен Anthem ...И незнам защо ама тоя ефект дето все едно Khan ми пее през GSM-а е отвратителен ..ако го бяха направили толкова плътно и дълбоко като на Abandoned сигурно щях да ...умирам всеки път... но сега просто ми звучи... ГАДНО... а песента има много потенциал ...както каза НЕЛЪ "тея песни звучат яко изсвирени на живо" ...без гадните излишни ефекти...
Но като цяло мнението ми за албума се повишава |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе слушам тая песен Anthem ...И незнам защо ама тоя ефект дето все едно Khan ми пее през GSM-а е отвратителен ..ако го бяха направили толкова плътно и дълбоко като на Abandoned сигурно щях да ...умирам всеки път... но сега просто ми звучи... ГАДНО... а песента има много потенциал ...както каза НЕЛЪ "тея песни звучат яко изсвирени на живо" ...без гадните излишни ефекти... Но като цяло мнението ми за албума се повишава Всъщност идеята на филтърът на гласа на Кан е да звучи като от стара плоча, но наистина не е било необходимо да е върху цялата песен. Но пък й свикнах вече, та не ми пречи толкова. Странността идва от факта, че вокалите са филтрирани, а музиката - не. Therion, обаче също правят подобни ефекти и там никога не ми е пречело. Изобщо в целият албум се търси умишлено изкуственото застаряване на звученето - като опера на винилна плоча буквално. Затова и китарите не са толкова дистърнати и има ефекти върху гласа на Рой. Целият звук не е толкова плътен - средните честоти са отслабени, за сметка на по-високите. Идеята е яка като цяло. Щурма да си каже мнението ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 07:07 PM |