![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Забележи какво е отношението на човек, чиято работа е да защитава правата ни/ти. Всъщност не знам дали няма начин, ако началниците му го видят какви ни ги пише тука, да му наложат някакви наказания, защото дискредитира полицията...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
^ Забележи какво е отношението на човек, чиято работа е да защитава правата ни/ти. Всъщност не знам дали няма начин, ако началнициоте му го видят какви ни ги пише тука, да му наложат някакви наказания, защото дискредитира полицията... Хъхъ, какви началници, момче... Бил съм свидетел в едно РПУ как на горния етаж "началниците" цъкат CS на de_dust. Няма ташак. И им викам "Загрявате, а?" и тия ме гледат тъпо. Какво да им кажеш повече? Даже свинете не искаха да ме закарат до нас с Астрата, а си беше мое право... Да не говориме, че тука с един униформен в квартала си пушиме коз. Какви хора, какви защити на закона, тия са по-зле и от разните криминалисти. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 01:17 AM |