![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хайде да видим сега .......
Кой какво очаква.... и кой какво получи! ... Казвайте мнения..... Аз лично за сега още нямам впечатления ...което ме плаши малко ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Аз съм сериозно уплашен за някои от вас
![]() От кога трябваше да слушаме един албум стотина пъти за да ни хареса ![]() Вас бабите не са ли ви казвали, че "насила хубост не стаа" Ма щом не ви грабва една музика на идиоти ли се правите, че ОБЕЗАТЕЛНО трябва да ви хареса щом е Камелот ![]() "може би ще трябва да го изслушам още няколко пъти" хахахахах еииий почвате да ме кефите адски ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
еииий почвате да ме кефите адски Е, сега вече като те кефим се чувствам много по-спокоен. Откога се опитваме да ти се харесаме и все не успяваме. Радвам се, че вече ни оценяваш.Едит: Откога трябва да даваме отчет на някого кой албум слушаме по много пъти и кой не? След като сме счели за уместно да го слушаме по няколко пъти на ден, явно си имаме причините. А и след като в крайна сметка сме оценили и харесали албума, изобщо не ми пука дали баба ти е казвала, че на сила хубост не става. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 02:56 AM |