![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Предварително се извинявам ако вече съществува подобна тема, но сие чудех едно нещо. А именно какво е мнението на младото здравомислещо поколение в България за ПОЛИЦИЯТА и изобщто за цялото МВР.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
пхахаха в кво се превърнал форума напоследък
наиш ко имам предложение за вас - организирайте си един fight club да мирясате пък за полицията ... ми треа да има няква полиция все пак, даже кат са необходими. да ви кажа май най скорошните ми срещи с полицията са когато в каварна полицаите ги ползваха за охрана на концерти. И мнението ми е че се държат много по културно от про охранителите дето са педали в повечето случаи и мноо старателно ме опипват та ми иде да им шибна един та добре си е полицията там. То че има гъзове навсякаде има и не само в полицията. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 12:23 PM |