![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Е хуу де както си пуших аз цигарката и се замислих ...
Слушам групи сякви ,дето подбират за свои основни теми на текстове какво ли не ![]() Да започваме ... Групи които пеят за сатанизъм както от научна и интелигентна гледна точка така и от най бруталната такава(най-предпочитаните от мен) ![]() Групи които пеят за политика ...каква ли не !! Групи възпяващи канибализъм и брутални убийства ... Групи дето пеят за красивото ,мрака и нощта ... Групи които пеят за ...борбата с живота и трудностите му ... Групи пеещи за ...тийнейджърски проблеми така да се изразя ![]() ![]() Групи пеещи за наркотиците и простотията !! Дуумърска поезия ![]() Групи има дето пеят и за живота на село преди нам си колко века(НСБМ примерно) ![]() Има и уникални групи като "Cock And Ball Torture" пеещи за зоофилия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ![]() Има групи дето пеят за пънк цици и наркотици ![]() Има дето пеят просто за живота ,погледнат от бруталната страна ,и не само от нея ... Абе сякви бе !! Какви най ви допадат на вас? Аз вече си казах че сатанистките лирики най ми допадат на мен както и хардкорските ... Мнения ?! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:39 AM |