![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Цитат Защото, както каза президентът на Индия, колкото по-малко е образован един човек, толкова по-несправедлив е той и толкова по-малко красив е умът му. Когато той каза „красив ум“, веднага се сетих за филма „Beautiful mind“, а също и за „Войната на световете“, когато Йода казваше, че страхът води към гняв, гневът води към агресия, а агресията води към тъмната страна на силата. Ето колко начетени хора ни управляват. Аз съм гледал само една война на световете и в нея не само, че нямаше тъмна страна на силата, ами нямаше и йода. Интересно ми е тя от къде го изкопа! :shock: Така, де, няма нужда да си гледал междузвездни войни за да знаеш, че йода е герой именно от Стар Уорс. :roll: Това е нещо, което трябва да се знае от обща култура, каквато президентшата явно няма. ![]() пълния текст - тук: http://e-vestnik.bg/870/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Eй, внимавайте какво приказвате, да не го изгоните от форума! Че още не мога да преодолея болката от загубата на моя "любим" Iron Maiden, който за жалост прогоних сам. Не разбивайте за втори път сърцето ми!! ![]() Тва пък кога е станало ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 08:47 PM |