![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-May 07 Град: Бургас Потребител N: 2047 ![]() |
Здравейте,
Казвам се Валентин, на 26, след няколко месеца 27 години, от Бургас. Първо - тук ме доведе Фолън Ейнджъл, живеем почти един до друг, аз съм на долния етаж. Половината хора от нета ме знаят като "Баткото на ангелчето", нея наистина я чувствам като сестра, израстнали сме заедно, по-скоро тя с мен, имайки предвид разликата в годините. Както обичам да казвам "Нея с рокля не съм я виждал, но без рокля съм" ![]() Реших да се регистрирам, защото постоянно слушам за сайта и форума и нямаше как просто, макар че не съм фен на общуването по нета. Музика слушам всякаква, от хеви до дет, грайнд. Любимите групи много се променят с времето, затова няма да споменавам много. Sonata Arctica, Blind Guardian, Ac/Dc, Stratovarius, Black Sabbath, Catamenia, Cradle Of Filth донякъде, Savatage, CHimaira, King Diamond, Helloween, Nevermore. И много други разбира се, но няма да задълбавам толкова. В личен план малко информация, ако някой иска: Уча последна година "Екология" в ХТИ-то в Бургас, работя на една бензиностанция, нещо като хоби ми е да правя колонки и да излизам сред природата. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Добре дошъл и приятно !
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:56 AM |