![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Потърсих за такава тема и не видях. Интересно ми е кой как обича или не обича да го будят? И в добавка може да напишете какви усилия струва на родителите ви да ви събудят.
От няколко дни насам един съсед си донесе (за пореден път) петлите от село и сега в центъра на София пеят петли още в 5 часа сутринта. Както сигурно се досещате не е много приятно да те будят именно петли, да не говорим за такъв ранен час. Този съсед и преди имаше петли, но след като един друг съсед (бивш полицай) му се закани, че ще застреля и изяде петлите онзи ги занесе на село. Но сега, когато бившия полицай го няма тоя пак ги върна и всяка сутрин ми се иска да сляза до долу, да извия врата на проклетия петел и да го бухна в тенджУрата, та повече да не тормози квартала. ![]() ![]() А как обичам да ме будят - котката често ляга на гърдите ми докато спя и започва да мърка, от което почти веднага се събуждам. А и по същия начин се приспивам - пак с котето. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
мен ме събужда смеха ( плача) на бебето и мога да кажа, че по-приятно събуждане от това няма!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
мен ме събужда смеха ( плача) на бебето и мога да кажа, че по-приятно събуждане от това няма! пхъ..като ме събуди някво съседско бебе много се изнервям.Един път зех чука зад къщата, после си зех старата лан карта и в 08:20-30 я разбих върху цимента ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:24 PM |