![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Цитат Защото, както каза президентът на Индия, колкото по-малко е образован един човек, толкова по-несправедлив е той и толкова по-малко красив е умът му. Когато той каза „красив ум“, веднага се сетих за филма „Beautiful mind“, а също и за „Войната на световете“, когато Йода казваше, че страхът води към гняв, гневът води към агресия, а агресията води към тъмната страна на силата. Ето колко начетени хора ни управляват. Аз съм гледал само една война на световете и в нея не само, че нямаше тъмна страна на силата, ами нямаше и йода. Интересно ми е тя от къде го изкопа! :shock: Така, де, няма нужда да си гледал междузвездни войни за да знаеш, че йода е герой именно от Стар Уорс. :roll: Това е нещо, което трябва да се знае от обща култура, каквато президентшата явно няма. ![]() пълния текст - тук: http://e-vestnik.bg/870/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абе ей ембрион ...аз за да си позволя да пиша така значи съм си заслужил някакво уважение, не съм някакъв сдухан девствен малоумник, който работи в "Матрицата" за стотинки и лъскам бастуна на разни каки които дори не биха ми се усмихнали ......още от първия ден си ми направо жалко-смешен......
Казах ти за мен ти си мекотело и никога няма да бъдеш повече освен една гнусна храчка или личния ми сперматозоид...... наистина съжалявам, че не съм дошъл на оная среща ....в "Халбите" да ти се посмея когато си стоял свит и не си казал нито дума...затова искам да ми кажеш нещо когато и аз съм там за да ти се изплюя в лицето и да ти завра главата в г*за ПП знам че поста ми сигурно ще бъде изтрит ...но не се сдържах да се изплюя на микроб като теб |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Абе ей ембрион ...аз за да си позволя да пиша така занчи съм си заслужил някакво уважение, не съм някакъв сдухан девствен малоумник който работи в "Матрицата" за стотинки и лъскам бастуна на разни каки които дори не биха ми се усмихнали ......още от първия ден си ми направо жалко-смешен...... Казах ти за мен ти си мекотело и никога няма да бъдеш повече освен една гнусна храчка или личния ми сперматозоид...... наистина съжалявам, че не съм дошъл на оная среща ....в "Халбите" да ти се посмея когато си стоял свит когато и не си казал нито дума...затова искам да ми кажеш нещо когато и аз съм там за да ти се изплюя в лицето и да ти завра главата в г*за ПП знам че поста ми сигурно ще бъде изтрит ...но не се сдържах да се изплюя на микроб като теб Само нискоинтелигентните същества смятат, че проблемите могат да се решават с бой (и обиди, в това число). ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 06:07 PM |