![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Потърсих за такава тема и не видях. Интересно ми е кой как обича или не обича да го будят? И в добавка може да напишете какви усилия струва на родителите ви да ви събудят.
От няколко дни насам един съсед си донесе (за пореден път) петлите от село и сега в центъра на София пеят петли още в 5 часа сутринта. Както сигурно се досещате не е много приятно да те будят именно петли, да не говорим за такъв ранен час. Този съсед и преди имаше петли, но след като един друг съсед (бивш полицай) му се закани, че ще застреля и изяде петлите онзи ги занесе на село. Но сега, когато бившия полицай го няма тоя пак ги върна и всяка сутрин ми се иска да сляза до долу, да извия врата на проклетия петел и да го бухна в тенджУрата, та повече да не тормози квартала. ![]() ![]() А как обичам да ме будят - котката често ляга на гърдите ми докато спя и започва да мърка, от което почти веднага се събуждам. А и по същия начин се приспивам - пак с котето. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
мразя да ме събуждат с някаква дива, мазна, грозна чалга
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:36 PM |