![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Цитат Защото, както каза президентът на Индия, колкото по-малко е образован един човек, толкова по-несправедлив е той и толкова по-малко красив е умът му. Когато той каза „красив ум“, веднага се сетих за филма „Beautiful mind“, а също и за „Войната на световете“, когато Йода казваше, че страхът води към гняв, гневът води към агресия, а агресията води към тъмната страна на силата. Ето колко начетени хора ни управляват. Аз съм гледал само една война на световете и в нея не само, че нямаше тъмна страна на силата, ами нямаше и йода. Интересно ми е тя от къде го изкопа! :shock: Така, де, няма нужда да си гледал междузвездни войни за да знаеш, че йода е герой именно от Стар Уорс. :roll: Това е нещо, което трябва да се знае от обща култура, каквато президентшата явно няма. ![]() пълния текст - тук: http://e-vestnik.bg/870/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Е, щом е така - Образовай се! Единственя в случая , който излезна с факти, че е прав бях аз.И изобщо не мисля, че се излагам, а това че си бесен заради невниманието си - вини себе си.
Нема оправия... Можеш веднага да видиш на коя дума е написана фразата, на МерОдия нали!!!! Айде подвивай опашка и не философствай! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е, щом е така - Образовай се! Единственя в случая , който излезна с факти, че е прав бях аз. Ти сляп или неграмотен си, не можеш ли да четеш?На коя дума била написана фразата?!?! Има ли думата "мерудия" в речника??? ИМА Я! Това ако не е довод, здраве му кажи. И още нещо не мога да разбера. Откакто си влязал във форума само се оплакваш как хората спорят тук, а виж какво правиш ти. Добрият самарянин ме обижда, затова че съм прав и затова че съм му изтъкнал, че е сгрешил. Много удачно ли ти се струва това. Нали трябвало по-човешки да подходим към нещата, защо не започнеш със себе си тогава? И едно да ти кажа - това не е християнски форум. Последното, от което хората имат нужда тук, е някакъв надут мегаломан, който не знае кога да спре, да им казва кога да се държат по-човешки. Още повече ако този същият не умее да спре да обижда другите. Ще ме попилееш от смях. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Е, щом е така - Образовай се! Единственя в случая , който излезна с факти, че е прав бях аз. Ти сляп или неграмотен си, не можеш ли да четеш?На коя дума била написана фразата?!?! Има ли думата "мерудия" в речника??? ИМА Я! Това ако не е довод, здраве му кажи. И още нещо не мога да разбера. Откакто си влязал във форума само се оплакваш как хората спорят тук, а виж какво правиш ти. Добрият самарянин ме обижда, затова че съм прав и затова че съм му изтъкнал, че е сгрешил. Много удачно ли ти се струва това. Нали трябвало по-човешки да подходим към нещата, защо не започнеш със себе си тогава? И едно да ти кажа - това не е християнски форум. Последното, от което хората имат нужда тук, е някакъв надут мегаломан, който не знае кога да спре, да им казва кога да се държат по-човешки. Още повече ако този същият не умее да спре да обижда другите. Ще ме попилееш от смях. http://www.eurodict.koralsoft.com/searchid...75-ed_tylk.html - ОТНОВО ти давам линка да видиш, на коя дума е написана фразата ! По-явно от това не мога да ти го обясня, ама ти нямаш нужда... Warrior_of_Ice и ти виж пак добре, няма какво да ми снимаш и скенираш, в стремежа си да защитиш приятел и ти се излагаш. Не видях къде съм обидил някой, би ли ми показал? А реакцията ти е породена от това, че си достатъчно затапен и не можеш да го приемеш, дори като те нарекох 'Приятел' и вдигнах наздравицата. Единствения факт, който те притеснява спрямо мен не е какъв съм, в какво съм вярвал или какво съм правил, а е това че не си предполагал, че някой може да ти запуши устата. Предложих много преди това спора да отмине мирно.Фактите тъй или иначе няма да се променят.Хората ще вярват на каквото си искат, както и ти имаш правото на това. Разбирам, че явно съм доста голяма заплаха за някои в този форум , но можеше поне да не го показвате толкова явно.Благодаря ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 06:05 PM |