![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Фронтменът на EDGUY Tobias Sammet обяви на официалния си сайт, че работи върху трети албум на проекта AVANTASIA. Творбата отново ще бъде концептуална, като гостуващите музиканти ще са други. Съвсем по свой маниер, Tobias обещава нещо грандиозно.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Чакайте малко сега... Гласът му звучи ли добре? Звучи. За мен Masterplan без Jorn са едно нищо. Лично мнение. МК2 е просто плачевен. Пак според мен. Allen-Lande като идея не ми се вързваше, но вторият албум е страхотен! Чуйте го, по дяволите, страшно е добър! Това, че Jorn явно не знае какво иска, лесно си сменя мнението или нам си какво си, не го прави слаб вокал, още по-малко пък въздух под налягане... И въобще не е излишно хвален? Всъщност къде е хвален? Beyond Twilight малко съм слушал, Ark въобще не ми харесват, но Masterplan, Jorn, Allen- Lande... страхотни са. Със сигурност има и по-добри вокали от него, но дълбочината и тембъра на гласа му, са нещото, което го направи наистина уникален. Там, където е бил, е носил успех. Махна се от Masterplan и те се закопаха.
Всичко е лично мое мнение. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Никъде не съм казал, че гласът му не звучи добре. Даже точно обратното - казах, че това е единственото хубаво нещо, което може да се каже за него - звучи добре и толкоз.
Вторият Masterplan е един голям провал. Съвсем закономерно и го изгониха от групата, просто с него щяха да се превърнат в безидеен и разлигавен рок. "MKII" е в пъти по-добър от "Aeronautics" (това последното е лично мнение). Абсолютно същото ми е мнението за новия Allen/Lande - първият албум е велик. Меко казано брилянтен. Пускам си аз новия и какво получавам - много музика без идея, без живина, без нищо. Едно голямо нищо. Харесвам рок, уважавам и избора на Jorn да прави по-лека музика, но когато не я прави добре, дори и хубавият му глас не е извинение. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Вторият Masterplan е един голям провал. Съвсем закономерно и го изгониха от групата, просто с него щяха да се превърнат в безидеен и разлигавен рок. "MKII" е в пъти по-добър от "Aeronautics" (това последното е лично мнение). ... и моето. Иначе Ланде ми е харесал как пее единствено в първия Masterplan, оттам насетне ми звучи абсолютно посредствено и не виждам какво толкоз му се прекланят всички. Eдин Mats Levеn смятам е значително по-добър, а и би бил повече в полза на бъдещата Avantasia - поне е пял в най-голямата оперно ориентирана метъл група - Therion. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 06:33 AM |