![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
кефите ли се как се обличат или гримират?
мен лично ме кефят Боргир ... на концертите ... някфи зверове с шипове.... и всичките му там екстри ... корпс пеинт гримове .. и вие кво мислите за този външен вид |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат абе кой може да опровергае идеята че най-якия концерт е да бъдеш замерян с черва от крава, току що разпорена от вокалиста на блек метъл група mi da - na men naistina bi mi bilo osobeno priqtno!obicham disekcii ,kryw, wytreshnosti; kombinirani s koncert predstawete si za kakwo udowolstwie stawa na wypros...seriozno ![]() Цитат Боби, според мен пък свинските карантии са за предпочитане... mpraw si - te sa klasika w janra a za kalendara..mi strashno dobre zwuchi obache nz dali shte moga da si go wzema, zashtoto edwa li shte se dowleka do sf dostatychno skoro..obache ako ne si go namerq sys sigurnost shte si naprawq...az i predi si praweh am neshto bqh zarqzala tradiciqta...kakwo po-hubawo ot towa da si go naprawish sam kakto iskash i da si otbelejish wsichki wajni za teb dati.... inache brawo na O4z, che sa se setili -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 03:42 PM |