![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Последната песен, която DISTORMENT решиха да запишат преди раздялата си - "21 Salutes!" - е вече готова. Можете да я свалите от тук, или да я слушате в myspace.
Повече информация за ситуацията в бандата, както и за новата песен, можете да прочетете в това актуално интервю, дадено за уебзина Metal Best. Също така тази сряда (18.04) от 21 ч. DISTORMENT ще са гости в предаването "Бруталика" по радио Z-rock. Напомняме, че първият от последните концерти на бандата е след по-малко от седмица в Пловдив. Ето и допълнителната информация за 4-те концерта: -21.04 - Пловдив, заедно с ПРОПАГАНДА клуб "Пъзела", 19:00, 3лв, -04.05 - Варна, заедно с COLD BREATH, EDEN DEMISE(екс-PROVIDENCE) и STUDIO WASTE клуб "Зона 51", 20:00. 4лв -05.05 - Бургас, заедно с THE REVENGE PROJECT "Party Club", 23:00. 4лв -13.05 - София, заедно с OVERDAWN клуб "Backstage", 19:00. 4лв Плакатът за турнето можете да видите тук. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Началото е прекалено мелодично,след това инструментала ми харесва около 40тата секунда,а след тази част според мен правите прекалено насечени рифове. Не съм фен на солата ,но това ми харесва.Добре сте вързали частите на песента ,което ми харесва.
Песента не е лоша. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 03:08 PM |