![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Потърсих за такава тема и не видях. Интересно ми е кой как обича или не обича да го будят? И в добавка може да напишете какви усилия струва на родителите ви да ви събудят.
От няколко дни насам един съсед си донесе (за пореден път) петлите от село и сега в центъра на София пеят петли още в 5 часа сутринта. Както сигурно се досещате не е много приятно да те будят именно петли, да не говорим за такъв ранен час. Този съсед и преди имаше петли, но след като един друг съсед (бивш полицай) му се закани, че ще застреля и изяде петлите онзи ги занесе на село. Но сега, когато бившия полицай го няма тоя пак ги върна и всяка сутрин ми се иска да сляза до долу, да извия врата на проклетия петел и да го бухна в тенджУрата, та повече да не тормози квартала. ![]() ![]() А как обичам да ме будят - котката често ляга на гърдите ми докато спя и започва да мърка, от което почти веднага се събуждам. А и по същия начин се приспивам - пак с котето. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
Изобщо не обичам да ме будят, но уви това се налага да се случва почти всяка сутрин. После защо по цял ден гледам кат' че ли са ми изяли закуската. Но все пак най-доброто събуждане е със закуска в поднос, щото иначе и това си удоволствие ще пропусна.
-------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:24 PM |