![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Q kajete da wi pitam az kak spite, koq wi e lubimata i koq wi e nai- udobna?????
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Хаха това с песните.... Аз преди да влизам да се къпя си пускам Sum 41 - In Too Deep и се чувствам много добре.
Аз си лягам обикновено от 1 без 15 до 3:30ч. AM Не знам защо, но много обичам да си свиря на китарата (без да използвате подсъзнанието си) след 12:30AM По принцип докато спа си изключвам парното, но стана ли веднага го turn on-вам и се сгрявам хубаво. Сънувам доста често и много различни неща - дори съм сънувал някакъв филм, който никога не съм гледал (мога да стана режисьор). Абе имам супер голямо въображение. Много мразя да се будя по време на сън (стига да не е гаден де). Имам чувството, че някой път мога ей така да си пукна, докато сънувам кошмар. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:42 PM |