![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Според съобщение на официалния сайт на шведския китарен виртуоз, YNGWIE MALMSTEEN работи усилено върху своя "нов рок албум". В тавата се очаква да участват отново барабанистът Patrick Johansson и вокалистът Doogie White (ex-RAINBOW, Cornerstone), a издаването й е насрочено за по-късно през годината.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Определено не съм най-големият почитател на Ингви, но със сигурност съм добре запознат с дискографията му и точно за това намирам Unleash The Fury доста добър албум. Всъщност, се чудих дали в предишния си пост да напиша, че мнението ми е доста субективно, но се въздържах. Все пак ми е трудно да дам обективни аргументи защо Fury е по-добър поне от предишните два албума, но пък ще помисля
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Все пак ми е трудно да дам обективни аргументи защо Unleash The Fury е по-добър поне от предишните два албума, но пък ще помисля За по-добът от "Attack" може и да намериш някакви аргументи, но от "War to End All Wars" ще ти бъде доста трудно, да не кажа невъзможно! Въпреки плачевния си микс WTEAW е просто БОЖЕСТВЕН! Един от любимите ми албуми на Ингви. Дано някой ден да го миксира качествено, за да блесне истинското му величие. Албумът си го заслужава.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th August 2025 - 12:03 AM |