![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
След онова недоразумение Каффе мислех, че не можем да произведем нещо хубаво и слушаемо. Е опровергаха ме. Какво ви е мнението за песента победител?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Пети! Класа! Много сладка тази Елица Тодорова бе! Любимия ми момент от изпълнението беше когато мяташе коси, а Стоян Янкулов тананикаше!!
Иначе за тези пред нас - не можах да разбера какъв беше този таралеж в гащите, като гласувахме толкова много за турците, при положение че е ясно, че в една Германия, например, всички имигранти там ще направят юруууш, машала, ашкулсун! Хайде за гърците ОК - те за нас, ние за тях. Но пък какво ли се чудя, същите дето гласуват като овце за ДПС тук са били главните действащи лица. Пак. И какво беше резашкото парче? Някаква псевдопоп песничка, която реално никой с нищо не запомни. Друго - всеки гледаше да даде нещичко на "големия брат", затова нещото им там се класира трето. Ми ебати и парчето беше, то сигурно всичките нормални руснаци ги е срам от него. Ами второто? Това пък беше върха на тъпометъра. Мързи ме дори да напиша две псувни за него. Сърбите пък не ги запомних с нищо друго освен с респектиращия вид на фронтМЕНа си. Нямам и идея как станаха толкова убедителен победител, начело с фронтМЕНа си, няма и значение, защото никой с нищо няма да ги запомни. Само да вметна, че ако започна да използвам субективизъм, трябва да навра 4-те първи в кучи гъз. Това мисля аз. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:34 PM |