![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Наскоро попаднах на това странно нещо, наречено ЕВРОПРО. Изчетох огромната им документация, устави и цели и все пак не ми стана ясно точно за какво се борят, как се борят и изобщо що за организация е ЕВРОПРО?
Някой може ли да ми разясни, понеже и аз съм уж музикант и съм от Русе, макар че не живея там, как точно ще ми помогне г-н Председателя Иво Минчев да се върна в Русе, да издам албум и да живея от музика вместо от програмиране? В Русе все още има няколко групи. Те подпомогнати ли са от ЕВРОПРО? Или всичко става с връзки? И изобщо става ли нещо? Много ми е интересно, надявам се някой да ми обясни това чудо ЕВРОПРО. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Svetyl, благодаря за разяснението. Аз съм доста резервиран поради редица причини (обективни, поне за мен), а наскоро говорих с някои познати, които гледат с голяма насмешка на тази инициатива, защото са били преки участници в други велики проекти на ръководството на ЕВРОПРО, които не са стигнали по-далеч от големите приказки. Според мен, това е поредния кьорфишек, ама дано греша. Тези работи ни стават с писане на устави, а с работа. А също и със сериозна финансова помощ, която ЕВРОПРО трудно ще получи.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 06:34 PM |