![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Наскоро попаднах на това странно нещо, наречено ЕВРОПРО. Изчетох огромната им документация, устави и цели и все пак не ми стана ясно точно за какво се борят, как се борят и изобщо що за организация е ЕВРОПРО?
Някой може ли да ми разясни, понеже и аз съм уж музикант и съм от Русе, макар че не живея там, как точно ще ми помогне г-н Председателя Иво Минчев да се върна в Русе, да издам албум и да живея от музика вместо от програмиране? В Русе все още има няколко групи. Те подпомогнати ли са от ЕВРОПРО? Или всичко става с връзки? И изобщо става ли нещо? Много ми е интересно, надявам се някой да ми обясни това чудо ЕВРОПРО. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами аз съм присъствал на събрания на европро и съм член и познавам и другите..не знам доколко процента може да се постигнат целите на организацията, но определено съм оптимист и се надявам да стане защото можем да се развиваме русенските музиканти а не идеите ни да си остават във времето.
ПП: Дори да не се постигне целта поне е хубаво че изобщо има хора в този град на които им се занимава... -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Само с желание не става. Много хора искат това, но просто нямат с какво да помогнат.
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 09:01 AM |