![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Наскоро попаднах на това странно нещо, наречено ЕВРОПРО. Изчетох огромната им документация, устави и цели и все пак не ми стана ясно точно за какво се борят, как се борят и изобщо що за организация е ЕВРОПРО?
Някой може ли да ми разясни, понеже и аз съм уж музикант и съм от Русе, макар че не живея там, как точно ще ми помогне г-н Председателя Иво Минчев да се върна в Русе, да издам албум и да живея от музика вместо от програмиране? В Русе все още има няколко групи. Те подпомогнати ли са от ЕВРОПРО? Или всичко става с връзки? И изобщо става ли нещо? Много ми е интересно, надявам се някой да ми обясни това чудо ЕВРОПРО. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Толкова съм скептичен, че съм готов да се обзаложа, че нищо няма да се получи. Evil_ivo, нещата не стават само с желание и със средства, но и със способности, интелект и усет.
Ако аз имах парите, контактите е средствата, за да подпомогна нещо такова, след прочитането на десетките им документи, всичките ми добри намерения щяха да се изпарят моментално. Защото вътре няма нищо конкретно, а са само неграмотни демагогски абстракции, които не казват нищо. Колко познато, нали? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 01:20 PM |