Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Българската Коледа!
xskacorex
коментар Dec 27 2003, 12:05 PM
Коментар #1

protocol down

Група: Потребители
Коментари: 1855
Регистриран: 12-January 03
Град: Пловдив
Потребител N: 4

Не ви ли се струва, че 1 милион лева са много малко. Аз си мислех, че всеки ден ще събират по толкова. Щото ние сме 7,5 милиона... да предполажим, че 4 милиона имат gsm-и. Ако от тях половината пращаха през вечер по 1 смс ситуацията щеше да е съвсем различна. Мен баща ми ме накара да изпратя 5-6 sms-a. И после всяка вечер по още един. И си мислих, че ако всички направят така ситуацията щеше да е друга! Всъщност важното е, че поне толкова събрахме... а си помислих, че ще е най-добре ако тая кампания си е целогодишна! Какво толкова пречи... щото ако в месеца всички българин дари 1 лв. - това са 8 милиона...

От липсата на сън плямпам само глупости, мля да ме извините!
wink.gif hmm.gif blink.gif smile.gif huh.gif SPARK biggrin.gif tongue.gif ohmy.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
black_coffin
коментар Dec 29 2003, 07:17 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 143
Регистриран: 20-July 03
Град: In the mist of the shadows..
Потребител N: 203

m.. az mai sym nai-sebichnoto i mizantropski nastroenoto syshtestwo w toq forum, zashtoto chestno kazano izobshto ne mi pukashe za wsqkakwite takiwa kampanii..daje ne pomognah na baba mi da prati sms, zashtoto tq winagi e milosyrdna jenata am ne si se oprawq s gsm-a wse oshte..naprawo sym si za poricanie..ne che mi e zle

--------------------
Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon...
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 29th July 2025 - 05:50 PM