![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Полудях по Downset, сега клатя глава на Sick of It All... нещо ми има... както и да е, някой разбирач да каже и други групи, защото НИКАКЪВ ме няма в тоя стил.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Ху-ху ....яките шапета настрани ,кецовете и дивите викове "да живее братството " и некви такива
![]() ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Ху-ху ....яките шапета настрани ,кецовете и дивите викове "да живее братството " и некви такива ![]() ![]() Мисля, че пеят за нещо по-свястно и реално и... важно отколкото за мечове, кръв, тролове и викинги... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Мисля, че пеят за нещо по-свястно и реално и... важно отколкото за мечове, кръв, тролове и викинги... Вярно, че тука съм срещал някакви умопобъркани латински имена на групи от по десетина дума, като членовете им държат мечове, ама сериозно ли има такива сформировки, които пеят такива неща? Ъ, това някаква ебавка ли е? Чудно ми е да чуя. Мислех, че хората слушат метъл тука. Простете невежеството ми, но пичове -- вие живот имате ли? Нали не сте някакви черни рицари, които ще тръгнат всеки момент на поход срещу християните? ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 04:51 AM |