![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Не ви ли се струва, че 1 милион лева са много малко. Аз си мислех, че всеки ден ще събират по толкова. Щото ние сме 7,5 милиона... да предполажим, че 4 милиона имат gsm-и. Ако от тях половината пращаха през вечер по 1 смс ситуацията щеше да е съвсем различна. Мен баща ми ме накара да изпратя 5-6 sms-a. И после всяка вечер по още един. И си мислих, че ако всички направят така ситуацията щеше да е друга! Всъщност важното е, че поне толкова събрахме... а си помислих, че ще е най-добре ако тая кампания си е целогодишна! Какво толкова пречи... щото ако в месеца всички българин дари 1 лв. - това са 8 милиона...
От липсата на сън плямпам само глупости, мля да ме извините! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Jicata @ Dec 29 2003, 10:07 PM) Това не е извинителна причина!!! Ако имаше дори малко желание щеше да звъниш на телефона. Ama to osven SMS-i imalo li e i druga vuzmojnost za zvunene? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:52 PM |