![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хайде да видим сега .......
Кой какво очаква.... и кой какво получи! ... Казвайте мнения..... Аз лично за сега още нямам впечатления ...което ме плаши малко ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Разкошен албум. И на мен както на повечето хора ми беше необходимо време, за да го оценя, но наистина ме погълна и вече четвърта поредна седмица почти не пропускам ден без да го изслушам. Присъства типично Kamelot -ското звучене, но лично аз забелязвам засилени прогресив елементи. Между другото намирам тавичката за доста емоционална и с пленяваща атмосфера. Все пак, наистина, може би се нуждае от едно поизглаждане на песните, което щеше да допринесе за крайния продукт, но пък не може всичко да е перфектно.
Изобщо, много съм доволен от новия Kamelot и се радвам, че хората са сметнали да поемат в малко по-различна посока от The Black Halo, тъй като смятам, че албум, който да продължи пътя на подобен шедьовър като Ореола би бил трудно начинание и винаги има шанс да потънат в собствената си посредственост. -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 08:37 PM |