![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Полудях по Downset, сега клатя глава на Sick of It All... нещо ми има... както и да е, някой разбирач да каже и други групи, защото НИКАКЪВ ме няма в тоя стил.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Виж примерно блек метъла и статанистите тука - много са не на място, защото в нашата история църквата е имала съвсем друга роля. Обаче те слушат какво им казва някъв от Норвегия побъркан тип и аре да сме яко сейтън. Това е само пример де, не искам да обидя никой. Само да вмъкна, че блека като цяло няма особено общо със сатанизма. Сатанизма е индустрия, на която вярват начинаещите "блекари" и наистина няма никаква почва у нас, но той няма почва където и да е, защото просто не съществува. Всички индивиди, наричащи се "антихристи", покрай тази музика също спадат към графата - смешни, защото не са антихристи. Някои от тях осъзнават каква е идеята след известно време... другите си остават начианещи "блекари". Просто исках да ми е чиста съвестта като го поясня, нищо повече. ShannonLarkin: Преди време - около 2 години ,предимно това слушах. Е повярвай ми има много по-смислени неща (за мен лично), макар че зависи и до човека, идеологията и начина му на мислене. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 05:05 AM |