![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A eto i kak izglejda kartata na sveta s bazite na USA:
http://www.ppu.org.uk/peacematters/2003/pm2003_37.html Razbira se i nas ni ima, kato nai-poslu6ni sred poslu6nite kum "velikite sili". Kak 6te komentirate? Tova ne pla6i li nqkoi drug osven men? Sled kato 45 godini bqhme satelit na Rusiq sega sme na USA... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 31-October 03 Потребител N: 318 ![]() |
цялата тая история с базите адски ми прилича на един много стар и хубав виц, завършващ с култовото 'българският и съветският слон - хобот за хобот напред във вечността'....
само дето слонът вече е с друга националност, но т'фа са подробности.... факт е че заради стратегическото ни местоположение няма да ни оставят на спокойствие.. факт е че политиците ни даже не могат и да ни продадат като хората, а си ни подаряват безропотно, че даже и разтварят бузки от наше име...наш'те бузки при това :-) факт е и че протестите също няма да променят нищо :-( но според мен не е малко, че ще провокират някаква реакция... прекалено малко хора (освен пенЦионерите, шофьорите на таксита и пр.) имат време да четат вестници и да обсъждат..или по-скоро да 'бистрят' политиката със свои познати.. според мен протестите ще накарат доста повече хора да се замислят какво аджеба става.... може и да е малко идеалистична гледната ми точка....ама...все си мисля, че не съм единствената, която берсерква всеки път като се замисли, че нек'фи лицемери с няколкостотин години история умират да се бъркат в работата на другите; ходят да 'демократизират' наляво и надясно и като резултат само провокират конфликти по места..... та по темата -> определено това е нещо, за което трябва да се протестира imho -------------------- Microsoft Certified CopyPaster ;-)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:23 PM |