![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A eto i kak izglejda kartata na sveta s bazite na USA:
http://www.ppu.org.uk/peacematters/2003/pm2003_37.html Razbira se i nas ni ima, kato nai-poslu6ni sred poslu6nite kum "velikite sili". Kak 6te komentirate? Tova ne pla6i li nqkoi drug osven men? Sled kato 45 godini bqhme satelit na Rusiq sega sme na USA... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(elen @ Dec 30 2003, 06:11 AM) цялата тая история с базите адски ми прилича на един много стар и хубав виц, завършващ с култовото 'българският и съветският слон - хобот за хобот напред във вечността'.... само дето слонът вече е с друга националност, но т'фа са подробности.... факт е че заради стратегическото ни местоположение няма да ни оставят на спокойствие.. факт е че политиците ни даже не могат и да ни продадат като хората, а си ни подаряват безропотно, че даже и разтварят бузки от наше име...наш'те бузки при това :-) факт е и че протестите също няма да променят нищо :-( но според мен не е малко, че ще провокират някаква реакция... прекалено малко хора (освен пенЦионерите, шофьорите на таксита и пр.) имат време да четат вестници и да обсъждат..или по-скоро да 'бистрят' политиката със свои познати.. според мен протестите ще накарат доста повече хора да се замислят какво аджеба става.... може и да е малко идеалистична гледната ми точка....ама...все си мисля, че не съм единствената, която берсерква всеки път като се замисли, че нек'фи лицемери с няколкостотин години история умират да се бъркат в работата на другите; ходят да 'демократизират' наляво и надясно и като резултат само провокират конфликти по места..... та по темата -> определено това е нещо, за което трябва да се протестира imho А защо намесваш и съветите сега...Ако не знаеш, ще ти кажа, че съветската дружба се е базирала на окупация и насилствена смяна на правителството по най-грубия и брутален начин, така, както само съветите могат да действат, а именно с разтрел (археологът Богдан Филов определено е бил най-големият враг на държавата).Така, че моля те, не споменавай повече съветите. Такова нещо като стратегическо местоположение няма в наши дни.Това ни го разправяха в 4 клас по география. Факт е, че макар и да са подкупни, от 5-6 години насам, политиците взимат правилните решения що се отнася до глобалните проблеми, които предначертават бъдещето на България за години напред.Знам, че няма да го разберете, не ми и пука, но е истина. фЪкт е, че протестите само ще доведат до дестабилизация и отново затъване в икономическа яма. Ако наистина не четяха вестници, тези хора, щеше да е много по-добре, българските вестници не бих ползвал и да си бърша косматия задник с тях...а колкото до телевизията и индивиди като Пуси Трифонов...момент да повърна...няма какво да кажа, че пак ще опръскам тоалетната чиния.А тоя анти-американизъм се изтърка толкова много...лицемери, блабла, тъпи са, дебели са, президентът им е тъп като градински оклюв болен от алцхеймер...знаеме...моля не го повтаряйте повече.На мен лично ако ми предложат достатъчно пари бих отишъл и с кеф бих изблизал който и да е американски задник, чак ще си поръчам още един.Ясно е, че много ви кефи демагогията, живейте с 200лв на месец, обаче с гордост, аз ще си ближа задници и ще ви пръскам с ягуара си.Но кво ви пука, важно е гордост да имате, нихт вар? Петре, много ви уважавам анархо-съпротивата, че драскате по стените на къщите на хората, големи сте герои, дано един ден да пораснете и да се занимавате със смислени неща. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:30 PM |