![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
![]() Здравейте ! Хрумна ми изведнъж една идея ,защо да не се съберем да изиграем някоя игрица в мулти - ей така да се събереме за кеф ! Та да видим ,кой ще е победителят ![]() Предлагам следните игри (предимно стратегии): Heroes III StarCraft-Broodwar Warcraft III - Frozen Throne Heroes V Company of Heroes Rise of Nations - Rise of Legends Empire Earth Който е навит най-вече за някои Heroes , да каже ,ако има достатъчно навити ще направим една мрежа на хамачи специално за Metal World форумците ![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мухаха... човечеее, напомняш ми едно време какво се случваше!! Баси споровете бяха. Некви надъхани...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Мухаха... човечеее, напомняш ми едно време какво се случваше!! Баси споровете бяха. Некви надъхани... Дам, ама нема какво да спориме. Тука сеа ще ти го кажа: Quake I е най-голямата игра в историята до днешна дата и няма друга. Знай сеа. Колкото до Q3 и UT... като излезе Q3, специално си взех едно voodoo banshee, за да го праскам, хъхъ, ама UT-то тогава ме радваше повече и си го цъках на доста годинки на мизерната машина, даже още си пазя оригиналния диск. Въпрос на фенщина е, според мене. Аз понеже съм си класическо куейкърче и стрейфам по улиците с рейлгъна, hahehae, тъй че... сещаш се, и за двете игри съм, but still -- Q>U. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 04:45 AM |