![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A eto i kak izglejda kartata na sveta s bazite na USA:
http://www.ppu.org.uk/peacematters/2003/pm2003_37.html Razbira se i nas ni ima, kato nai-poslu6ni sred poslu6nite kum "velikite sili". Kak 6te komentirate? Tova ne pla6i li nqkoi drug osven men? Sled kato 45 godini bqhme satelit na Rusiq sega sme na USA... |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат( bgm @ Dec 30 2003 @ 05:56 PM) Факт е, че макар и да са подкупни, от 5-6 години насам, политиците взимат правилните решения що се отнася до глобалните проблеми, които предначертават бъдещето на България за години напред.Знам, че няма да го разберете, не ми и пука, но е истина. Правили решения? Къде ги бе, мамин? Може би унищожаването на родната ни индустрия е "правилно решение, което предначертава бъдещето на България за години напред"... Разбирам те спокойно... поне схващам смисъла на думите ти. Това че падам на пода от смях е отделен въпрос... Цитат( bgm @ Dec 30 2003 @ 05:56 PM) фЪкт е, че протестите само ще доведат до дестабилизация и отново затъване в икономическа яма. Икономическа яма? Та ние упорито дълбаем вътре в нея, струва ми се... Дестабилизация? Е, по-голяма стабилност от това няма! В смисъл няма накъде да залитаме вече, нали сме проснати по гръб - най-стабилната позиция... Поне можем да се въргаляме в калта ![]() Цитат( bgm @ Dec 30 2003 @ 05:56 PM) Ако наистина не четяха вестници, тези хора, щеше да е много по-добре, българските вестници не бих ползвал и да си бърша косматия задник с тях...а колкото до телевизията и индивиди като Пуси Трифонов...момент да повърна...няма какво да кажа, че пак ще опръскам тоалетната чиния. Няма какво да ми даваш за пример "Славчо". Надявам се никой не го взима насериозно! Занимателен е пичът, задоволявайки най-ниските потребости на и без това тъпото като галош общество. Разкриткува политиците (по най-дебилен и повърхностен начин), направи се на националист, разкаже три мръсни вица и за капак малко разголени танцьорки и... айдееее... герой на народа. Нямам думи ![]() Цитат( bgm @ Dec 30 2003 @ 05:56 PM) А тоя анти-американизъм се изтърка толкова много...лицемери, блабла, тъпи са, дебели са, президентът им е тъп като градински оклюв болен от алцхеймер...знаеме...моля не го повтаряйте повече.На мен лично ако ми предложат достатъчно пари бих отишъл и с кеф бих изблизал който и да е американски задник, чак ще си поръчам още един. Глупости говориш, момче... бил се изтъркал анти-американизмът! Не е модерен вече за теб или какво? Мацките не ти се връзват вече? Бати дебилното изказване! Я кажи кое на мода са, а? Ass-licking може би? @Peter: bgm беше прав за едно. Никъде не си личи и никой кои са и за какво се борят анархистите. За повечето хора това са именно ония гамени, дето драскат A-тата по стените. Докао не се промени това, не очаквайте разбиране и евентуална подкрепа! -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:25 PM |