![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
A eto i kak izglejda kartata na sveta s bazite na USA:
http://www.ppu.org.uk/peacematters/2003/pm2003_37.html Razbira se i nas ni ima, kato nai-poslu6ni sred poslu6nite kum "velikite sili". Kak 6te komentirate? Tova ne pla6i li nqkoi drug osven men? Sled kato 45 godini bqhme satelit na Rusiq sega sme na USA... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Kato chuq "amerikanec" si predstawqm ot oneq olqti s hrana pliuskashti swine s uwisnali tlystini ..edwam dwijeshti se no zahapali dwoiniq si sandwich, toku shto kupen ot porednoto zawedenie za byrzo hranene...bezcelno syshtestestwuwashti jertwi na prezadowolqwaneto s blaga...sys zombirano syznanie wse oshte mashinalno powtarqshto "proud to be american"..maloumno radwashto se na glupawiq si jiwot...kato cqlo dostoino za syjalenie..no ne..az ne gi syjalqwam-mrazq gi zaragi poslednata im gnusna cherta-te sa gordi ot towa koeto sa!!!! Iskat da go pokajat na wsichki..da go nalojat na wsichki..da ohwyrlqt celiq swqt s tinqta na mijawata si izkusteno sydadena kultura..
Znam, che zwuchi mn otneseno, za da e seriozna teza po wyprosa..towa e edna cqla ogromna strana s prekaleno mnogo jiteli, za da bydat taka naglo slagani w kalyp tochno ot men..no e fakt kakwo pokazwa tazi srana s politikata si a towa prilicha na..kulturen i diplomaticheski podnesen lamtej za swetowno gospodstwo.Koi ne bi se protiwopostawil na takowa neshto? No politikata mi e gadna pochti kolkoto i mnogoto debeli amerikanki naredili se za operaciq za otslabwane, koito widqh po televiziqta predi nqkolko dni ..taka che po temata - prosto sym protiw tezi politicheski amerikanski meraci btw w anketata grasuwah "ne mi puka" , zashtoto nasitina ne me interesuwat takiwa neshta i ne mi se zanimawa s takiwa politicheski gluposti. Mnogo sa...dolni -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:29 PM |