![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Аз направих мой тракер - http://wildbo.100webspace.net
Виште и дайте мнение ![]() По долу в темата пуснете вашите сайтове и да видим за какво става въпрос ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ами аз повече от година се занимавам със един сайт който още не е довършен
![]() Идеята ми е да направя сайт на Maiden така че да има всичко или поне супер рядки неща, който трудно се намират.. както и наистина ценни материали информация и интервюта на групата. Сайта ще се Update- ва през ден което означава че нон-стоп ще има актуални новини и нови материали В него има вече готова галерия със около 3000 снимки някои от които са доста рядки. Сайта ще бъде със хубав домейн (.com) и както ще видите е на 2 езика. Не искам да го качвам някъде където ще е .. .hit.bg или .tk само и само за да е online (пък и там имам ограничено пространство) Проблема е следния не ми достига време физически за да мога да се занимавам със сайта и с превеждането на материали за него . И ще бъда много благодарен ако някои се включи в превеждането: Благодаря на: sharon, snowstorm, Vampyria, scion_of_storm, ViolentBeauty, Courage, InsArtTure и Warrior Of Ice за съдействието до момента. Все пак който иска да помогне да ми драсне едно ЛС ето и малко скрииншотове за да видите за какво става въпрос ![]() Pic 1 Pic 2 Pic 3 Pic 4 Ето малко и от българската сецция: Pic 5 Pic 6 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 07:07 PM |