![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
Да бест игра според мен е Tony Hawk 4 а от екшъните може да се каже че е Silent Hills
..............................................а най-добър съм на Counter-Strike въпреки че вече ми е супер тъпа ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Любима игра...
Винаги любими са ми били екшъните! Първата ми страст беше Unreal Tournament. Влюбих се в играта от момента в който играх демото и през Ноември 1999г. Имаше, спомням си разни спорове за това кой екшън е по-добър: Quake 3 VS. Unreal Tournament... Познайте на чия страна бях ![]() В началото на 2002г. се заговори за наледник на UT. Вече не бях лудия геймър, но все пак много се зарадвах и когато в края на същата година Unreal Tournament 2003 официално видя бял свят се оказа, че аз не играя абсолютно нищо друго освен нея... Новата игра е доста различна от оригинала, по-турнирно ориентирана... по-скоростна... През септември 2003г. в София се проведе квалификационен турнир, финалистите от който заминаваха за Сеул (Корея). Аз достигнах до почетното, на пръв поглед, 4-то място в България. Всъщност (при втори поглед ![]() А сега... чакаме Unreal Tournament 2004, който трябва да излезе до месец ![]() ![]() ПП. CS верно е тъпичък, но преди 2 години, в 11-ти клас, доста часове по Математика, Физика и т.н. бяха "проиграни" в клубчето до даскало (ех, спомени... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 11:50 AM |