![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Наскоро ми се случи разговор-прозрение. Говорихме за зрелостта - за това кога един човек е пораснал… Дали е по-свободен тогава? Дали е нужно човек да бъде зрял за да вярва в това, което прави?
Може би това са неща, които просто правим и не трябва да ги мислим. Макар и още в училище си обещавахме, че няма да пораснем. Бояхме се, че ще изгубим приятелството си - а то се раждаше отново, по-силно след всяко сбиване. ![]() ![]() Чета думите си и ми се струва, че всяка една от тях е по своему вяра ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Човек е създаден, за да строи - себе си и останалите. Зрелостта е мисъл. Мисъл за това какво, защо и как да строиш.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:57 PM |