![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Нещо като хора и общество - как само се опитват да ни накарат да се съобразяваме с „правилата” - как да се обличаме, как да правим любов, как да НЕ бъдем искрени… Какво да пием и какво да говорим.
Но мисля, че редът помага на хората да бъдат по-близки - ако успеят да прекосят част от разстоянието помежду си ще могат да бъдат повече заедно. ![]() А ако бяхме по-диви - щяха да ни обърнат гръб и да защитават себе си, щяха да се чувстват несигурни. Има ли нещо, което не е смешно? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
е тука ми се искаше да напиша нещо мноо умно ама не съм пил бира днес и не ми се удава
![]() бе в общи линии мнението ми е че демокрацията не става. неква огромна маса тъпаци да избира други тъпаци? анархия? никой никого не избира и всеки прави квото си иска, правото на страната на по силния. дивия запад. добре звучи ама на практика ше си ебе майката. Според мен най добре ще е управлението на целия свят да се предаде на един мислещ суперкомпютър с основна директива да запази хората от тях си. имаше такъв филм ама забравих как се казваше. всичко перфектно се получи ама на края президентите тъпи нали не могат да се примирят че някъф компютър ще ги командва а не могат да осъзнаят че това е единствения начин ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
е тука ми се искаше да напиша нещо мноо умно ама не съм пил бира днес и не ми се удава ![]() бе в общи линии мнението ми е че демокрацията не става. неква огромна маса тъпаци да избира други тъпаци? анархия? никой никого не избира и всеки прави квото си иска, правото на страната на по силния. дивия запад. добре звучи ама на практика ше си ебе майката. Според мен най добре ще е управлението на целия свят да се предаде на един мислещ суперкомпютър с основна директива да запази хората от тях си. имаше такъв филм ама забравих как се казваше. всичко перфектно се получи ама на края президентите тъпи нали не могат да се примирят че някъф компютър ще ги командва а не могат да осъзнаят че това е единствения начин ... къв компютър, кви пет лева.Може ли компютър да вижда какви са проблемите по света.А кой ше се занимава според теб ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 07:40 PM |