![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Basi tupata sistema!!! Fuck The System!!!
Tupiqt ni direktor mi kaza 4e ili maham grebena, ili minavam na samostoqtelna podgotovka... Kakva svoboda e tova? Vsi4ki da sme kato ot kalup i da se podtiska individualnostta... ![]() Kakvo im pre4i pri4eskata mi??? Ne mislite li 4e e nespravedlivo? Ebati durjavata, tolerirat se skinarite, a takiva kato nas ni ma4kat i se opitvat da ni pre4upqt... DA MI QDAT K***!!! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Slayer също много проблеми им правят заради накои логота които напомнят на Фашистски символи. Всъшност тука има нещо вярно... Вижте тва ебати:
![]() Абе не знам... в мойто училище или са много либерални или не ме е виждал директора, щото аз сам целия в обеци а и миналата година бях на гребен. Деба.. маханах го заради шибаните скинове, мама им мръсна!!!!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 09:57 AM |