![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Аз лично не съм голям фен на Mayhem, повече се кефя на Burzum, но новите му неща са много, много... депресиращи и ги отбягвам. Mayhem също ме кефят донякъде. Слушал съм им концерт от '86, но след това те си издават едни и същи песни. Малко са новите.
Лично аз съм за старите неща на Burzum ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ролф, няма друг стил в който имиджа да е толкова ...как да се изразя по-точно... престъпен или криминален... вандалски... Самите актове на палежи, убийства, побоища ми приличат повече на изпълнения от болни мозъци, отколкото от музиканти! И съм съгласен с теб, че има доста добри групи, но и те самите доста започнаха да се разграничават от определението "блек метъл".
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
няма друг стил в който имиджа да е толкова ...как да се изразя по-точно... престъпен или криминален... вандалски... Понеже в дет, гор, грайнд, траш, хардкор, рап и т.н. имиджът не е криминален и вандалски и музиката не подтиква мъм насилие. Хайде стига сте се хващали за вида им - какъв да им е имиджът, да излизат с костюми и вратовръзки ли? Поне са изградили философия и се опитват да кажат нещо смислено на света. Пък и няма никакво значение как изглеждат щом правят качествена музика.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 04:37 AM |