![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Аз лично не съм голям фен на Mayhem, повече се кефя на Burzum, но новите му неща са много, много... депресиращи и ги отбягвам. Mayhem също ме кефят донякъде. Слушал съм им концерт от '86, но след това те си издават едни и същи песни. Малко са новите.
Лично аз съм за старите неща на Burzum ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За да бъдем точни, версията на Varg е самоотбрана. А как всъщност стоят нещата, предполагам, че никога няма да разберем. Малко подозрително ми се струва Euronymous да е сложил началото на цялото норвежко блек движение, ако е дори и наполовина такъв нещастник, какъвто го изкарва Varg.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:19 AM |