![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Може би малко може да стане повтаряне с друга тема,но все пак да питам какво ще кажете за това.
По принцип като се каже "метъл" повечето хора си представят някакъв тъпанар, целия в татуировки, с шкембе, брада, вонящ на какво ли не(почти никаква хигиена), почти винаги настроен за бой и пиян, все само в черно, звяр от всякъде и т. н. .... Като оставим това, че повечето хора са малко или много ограничени - хора всякакви ![]() Вие какво ще кажете- опровергаватели тази представа и вашето мнение за нея?Бихте ли си направили (или вече имате) татуировка(и) и какво ще кажете за тях?За пиърсинга и бихте ли си направили?С две дума за каквото се сетите като чуете думата "метал" Ако някой се почувства засегнат- предварително се извинявам -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 7 2004, 12:41 AM) Ми... аз няма да изказвам конкретно мнение. Ще оставя фактите да говорят: Купоът по случай моя рожден ден... В нас имаше три уредби. Две пт тях бяхаокупирани от нас, правените и там постоянно се дънеше metal/core/punk/neo... Дивеехме си, пийвахме си (кой повече, кой по-малко... те си знаят ![]() Третат уредба беше в хола и там се слушаше "комерс": рап, чалга (и Slipknot имаше за малко даже)... демек: "стандартен купон"... рапъри и чагари - бол. Контингента няма да го коментирам... имах добри приятели там... Факт беше следното: след метълите почти нямаше какво да се чисти (освен стандартните разляти, чаши, трохи и др.). В хола обаче беше кошмар... вервайте ми: ИМАШЕ РАЗМАЗАНО ЯЙЦЕ НА СТЕНАТА!!! Дори след това баща ми намери пред блока, под прозорците, една тава, която явно беше хвърлена (???) от някого през джама... Отделно от там изнесох най-много боклук... Правете си сами изводи... ![]() За тауировките и пиърсинга... Със сигурност не бих се тауирал, но мисля да си дупча веждата (лявата). Това май единственото място, където бих си "бучнал" обеца, въпреки че все още не съм решил твърдо... ![]() ПП. Изказвам благодарности на Бобо, който изнесе една торба с боклук, като си тръгваше от нас, след РД-то ![]() Еми нормално за купон.Да не говорим обаче за тревата,която според мен е най-гнусното нещо-поне да си бяха изхвърлили пликчетата... Мниенията относно метълите се различни,но почти всички са гадни.Най-често ние сме "мръсни" и "миришем"(много често ми го натякват даже и на мен като ми внушават несъществуващи неща за косата ми по простата причина,че те не могат да си пуснат толкова дълга),което въобще не е вярно.Приближавала съм се до т.н "мацки",които слушат Хип-Хоп и ме е лъхвала миризма на пот,а аз на друго освен на парфюм(е вярно мъжки,защото много обичам мъжките миризми) и шампоан не съм мирисала.Нито пък на концертите е непоносима смрад,въпреки че там е нормално човек да се поти. Разправят,че ние сме расисти и дискриминираме другите(което е вярно за някои),но всъщност най-голямата дискриминация я правят точно рапърчета и чалгари.Не говоря за всички-има и свестни или просто по-умни хора сред тях,а за другите мога само да цитирам една християнска приказка(която много ме дразни)"Блажени са низшите духом,защото тяхно е Царството небесно".Аз не го искам това Царство нито се стремя към него:)Но явно има истински "божи христиени",които не искат да го изпускат... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 09:51 PM |